deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

از خواص بی‌نظیر کنجد چه می‌دانید!

08 دی 1400 توسط narges nazif

دانه کنجد یکی از سالم‌ترین مواد غذایی جهان است که به رنگ سفید، قهوه‌ای و سیاه در طبیعت یافت می‌شود.

دانه کنجد حاوی بالاترین مقدار روغن در بین دانه‌های روغنی است. هزاران سال است که در طب از دانه کنجد برای پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی، دیابت و آرتروز استفاده می‌شود. در ادامه همراه مجله دلتا باشید تا با تمامی فواید دانه کنجد برای سلامتی بدن آشنا شوید.

منبع خوب فیبر غذایی
دانه‌های کنجد یکی از بهترین منابع غذایی سرشار از فیبر هستند. مقادیر بالای فیبر موجود دردانه‌های کنجد به‌ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، برخی از سرطان‌ها، چاقی و دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.

چربی خون
برخی مطالعات نشان می‌دهد که خوردن دانه‌های کنجد به‌طور منظم می‌تواند باعث کاهش چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون) شود.

همچنین دانه‌های کنجد شامل ترکیباتی هستند که ممکن است به کاهش کلسترول خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهند.

 

فشارخون
مقادیر بالای منیزیم موجود در دانه‌های کنجد به کاهش فشارخون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را از بین می‌برد. علاوه بر این مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین E و لیگنان‌های موجود در دانه کنجد از ایجاد پلاک در شریان‌ها جلوگیری کرده و خطر ابتلا به فشارخون بالا را کاهش می‌دهد.

پوکی استخوان
دانه‌های کنجد به‌صورت خام و بوداده حاوی مقادیر بالای کلسیم، منیزیم، منگنز و روی هستند که به تقویت استخوان‌ها کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می‌دهند.

ضدالتهاب قوی
مطالعات نشان می‌دهد که روغن کنجد و دانه‌های کنجد به دلیل مقادیر بالای سسامین موجود در آن‌ها دارای خواص ضدالتهاب طبیعی بوده و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند.

منبع ویتامین‌های گروه B
دانه‌های کنجد منبع خوبی از ویتامین‌های گروه ‌‌B (ویتامین B1، ویتامین B3 و ویتامین B6) است که برای عملکرد سلولی مناسب و متابولیسم بدن ضروری هستند.

 

درمان کم‌خونی
مقادیر بالای آهن، مس و ویتامین B موجود در دانه کنجد به افزایش تولید هموگلوبین و گلبول‌های قرمز خون کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان کم‌خونی می‌شود.

قند خون و دیابت
یکی از فواید دانه کنجد برای سلامتی کنترل قندخون است. دانه‌های کنجد کربوهیدرات کمی دارند در حالی‌که سرشار از پروتئین و چربی بوده و می‌توانند به کنترل قند خون در افراد مبتلابه دیابت کمک کنند.

منبع غنی آنتی‌اکسیدان
دانه کنجد حاوی مقادیر بالای انواع آنتی‌اکسیدان‌هاست که به کاهش رادیکال‌های آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به استرس اکسیداتیو که عامل بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت است را کاهش می‌دهد.

تقویت سیستم ایمنی بدن
مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در دانه کنجد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش می‌دهند.

در زمستان با ارده کنجد، خود را گرم کنید.

 

درمان آرتروز
دانه کنجد به دلیل مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضدالتهاب قوی که دارد، می‌تواند غضروف‌ها را از آسیب محافظت کرده و خطر ابتلا به آرتروز (استئو آرتریت) را کاهش دهد.

استرس و افسردگی
ویتامین B1 موجود دردانه کنجد دارای خواص آرام‌بخش طبیعی است که به درمان خستگی و افسردگی کمک می‌کند. تریپتوفان موجود دردانه کنجد با افزایش تولید سروتونین به بهبود خلق‌وخو کمک کرده و برای درمان استرس، اضطراب و افسردگی مفید است.

لاغری و کاهش وزن
مقادیر بالای فیبر موجود در دانه کنجد به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می‌شود.

 

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب نسخه طلایی برای درمان سرماخوردگی را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تغذیه و سلامتی خواص کنجد مجله دلتا مجله سلامتی دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس