این سبزی بینظیر سبب خوشبویی دهان شما میشود!
ریحان خواص ضدالتهابی، آنتیاکسیدان و اثر مسکن دارد. این گیاه تببر، کاهنده قتد خون و محافظ رگهای خونی است. همچنین سبب تقویت ایمنی بدن میشود.
ریحان یکی از سبزیهای مورد استفاده ما ایرانیهاست. محبوبیت ریحان به دلیل عطر و طعم فوق العاده آن است. این سبزی در طب سنتی نیز جایگاه خاصی دارد. در این مطلب از مجله دلتا درباره فواید ریحان خواهید خواند.
خواص درمانی ریحان
سبزی ریحان دارای طبع کمی گرم و خشک است. برای بهرهمندی از خواص دارویی و درمانی ریحان، آن را به صورت دمنوش استفاده کنید. برخی از خواص ریحان و فواید درمانی آن به طور خلاصه عبارتند از:
ضدتشنج و ضدسردرد
جوشانده این سبزی دارای خاصیت ضد تشنج است،. ریحان باعث تسکین سردردهای میگرنی میشود. مصرف مداوم ریحان، برای درمان تنگی نفس و سرفه مفید است.
درمان مشکلات گوارشی
خواص ریحان برای دستگاه گوارش، شامل درمان سوء هاضمه، درمان نفخ معده، عفونت و زخمهای گوارشی میشوند.
آرامبخش طبیعی قلب
ترکیبات طبیعی در ریحان برای سلامت قلب مفید است. از این رو ریحان به پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک میکند.
پیشگیری از سرماخوردگی
با دمنوش ریحان خود را از علایم سرماخوردگی نجات دهید. جوشانده برگهای ریحان دارای خواص تببر هستند.
خوشبوکننده دهان
جویدن ریحان برای رفع بوی بد دهان مفید است. از دیگر خواص ریحان رفع التهاب و زخم دهان است. برای نتیجه بهتر جوشانده سرد ریحان را میل کنید.
مصرف ریحان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. در نتیجه مقاومت بدن را در برابر بیماریها افزایش میدهد.
توصیههای پزشکی در مورد مصرف ریحان
از مصرف روغن ریحان در دوران بارداری، شیردهی و برای کودکان خودداری شود.
مصرف ریحان با تعدادی از داروهای اعصاب و کاهنده قند خون تداخل دارد.
از مصرف ریحان، اسانس یا روغن آن برای مدت طولانی خودداری کنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب ۵ راز طلایی برای داشتن خوابی راحت! برای دانستن نکات سلامتی توصیه میشود.