با این خوراکیهای ساده خونتان را رقیق کنید
برخی از مواد خوراکی که به راحتی در دسترس هستند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک میکنند.
اگر بیماری خاصی مانند ضربان قلب نامنظم یا نقص مادرزادی در قلب دارید، یا تحت عملهای جراحی خاصی مانند جراحی دریچه قلب قرار گرفتهاید، پزشک ممکن است یک داروی رقیق کننده خون برای شما تجویز کند. داروهای رقیق کننده خون احتمال تشکیل لختههای خونی، خطر حملات قلبی و مغزی را کاهش میدهند. در این مطلب از مجله دلتا مواد غذایی رقیق کننده خون را معرفی کردهایم.
زردچوبه
زردچوبه ادویهای است که به غذای شما رنگ زرد میبخشد و مدتها است که به عنوان داروی محلی مورد استفاده قرار میگیرد. بر اساس مطالعهای که صورت گرفته، یکی از مواد اصلی فعال در زردچوبه، کورکومین است که به عنوان ضد انعقاد خون عمل میکند.
زنجبیل
زنجبیل از همان خانواده زردچوبه است و حاوی سالیسیلات، یک ماده شیمیایی طبیعی است که در بسیاری از گیاهان یافت میشود. غذاهایی که حاوی سالیسیلات هستند، مانند آووکادو، برخی توتها و گیلاس نیز ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری کنند. با این حال، مطالعات بیشتری برای کشف این موضوع لازم است که آیا این دارو به اندازه داروهای تجویز شده موثر است یا خیر.
سیر
سیر علاوه بر طعم مطلوب آن در غذا و پخت و پز، دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد میکروبی و ضد انعقادی طبیعی است. برخی تحقیقات نشان میدهد که پودر سیر بدون بو ممکن است به عنوان مادهای استفاده شود که تشکیل لخته خون را کاهش میدهد.
فلفل قرمز تند
فلفل چیلی همچنین حاوی سالیسیلات زیادی است، بنابراین به کاهش لخته شدن خون، کاهش فشار خون، افزایش گردش خون و کاهش احساس درد کمک میکند.
ویتامین E
ویتامین E از چند طریق لخته شدن خون را کاهش میدهد. این تاثیرات به میزان ویتامین E فرد بستگی دارد. با این حال توصیه میشود افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده میکنند از مصرف مقادیر زیاد ویتامین E خودداری کنند.
پیشنهاد مطالعه: از شمادعوت میکنیم مطلب علائم و کمکهای اولیه سکته مغزی را بشناسید تا زنده بمانید! را بخوانید.