با خواص شگفتانگیز سیر سیاه آشنا شوید
سیر سیاه محصولی است که در اثر تخمیر سیر معمولی در رطوبت و حرارت کنترل شده تهیه میشود.
سیر سیاه مستقیما از سیر معمولی تولید شده و ترکیب شیمیایی خاصی در این تبدیل مورد استفاده قرار نمیگیرد. این تبدیل از آن جهت اهمیت دارد که باعث میشود سیر سیاه ضمن حفظ خواص سیر معمولی، خواص بسیار بیشتری نیز نسبت به آن ارائه کند. با مجله دلتا همراه شوید تا از خواص سیر سیاه مطلع شوید.
آشنایی با خواص شگفت انگیز سیر سیاه
این نوع سیر خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه انواع غذا به کار گرفته میشود.
کاهش فشار خون
سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش میدهد.
در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد.
دارای مقادیر فراوانی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلیفنلها، فلاونوئیدها، مشتقات تتراهیدروکاربولین و ترکیبات ارگانوسولفور در مقایسه با سیر تازه است.
کاهش وزن
سیر سیاه به عنوان یک عامل مهم چربی سوز و کاهش وزن شناخته میشود و اثرات درمانی زیادی از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، سیستم ایمنی بدن، هیپولیپیدمی، آنتی اکسیدان، محافظت کننده سلولهای کبدی و اثرات محافظت کننده عصبی در چند دهه گذشته از سیر سیاه گزارش شده است.آشنایی با خواص شگفت انگیز سیر سیاه
جلوگیری از پیری زودرس
به گفته متخصصان تغذیه ، سیر سیاه تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری میکند و در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز موثر است.
مفید برای سیستم ایمنی بدن
مطالعات نشان میدهد، این ماده برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای نیز میتواند مفید باشد و خاصیت انرژیزایی دارد و افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، با خوردن این خوراکی، میتوانند سیستم دفاعی بدن خود را تقویت کنند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب خواص شگفتانگیز قارچ که باید بدانید را بخوانید.