با خوردن این خوراکیها تا پای مرگ میروید
متخصصان هشدار میدهند که مصرف بیشازحد برخی اقلام غذایی، هرچقدر هم که سالم باشند، سلامت شما را به خطر خواهند انداخت.
اگر به این باور رسیدهاید که هرچه بیشتر میوه و سبزی مصرف کنید، سلامتی خود را بیشتر تضمین کردهاید، سخت در اشتباه هستید. همراه مجله دلتا باشید تا خطر زیاده روی در خوراکی ها را بدانید.
کلم بروکلی
این سبزی یک ماده غذایی فوقالعاده و مملو از آنتیاکسیدانهای مفید است که خطر ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد، اما زمانی که کلم بروکلی در مقادیر بسیار زیاد مصرف شود، ممکن است منجر به کمکاری تیروئید شود.
شیر بادام و شیرهای گیاهی
مشکل جایگزینهای شیر گاو، مانند شیر بادام، جوی دوسر، کنف، سویا، نارگیل وغیره این است که آنها اغلب بسیار فرآوری شده هستند و قندهای اضافه زیادی دارند.
چای سبز
این چای مملو از کاتچینها یا همان آنتیاکسیدانهای قوی است که به دفع سرطان، التهاب و بیماریهای قلبی کمک میکند. با این حال، تاننهای موجود در چای سبز میتواند با جذب «آهن غیر هم» (آهن منابع گیاهی) نیز تداخل داشته باشد، بنابراین اگر سطح آهن پایینی دارید یا در معرض خطر کمبود آهن هستید، از نوشیدن چای سبز همراه با وعدههای غذایی خودداری کنید.
اگر به خواص بیشتر چای علاقمند هستید مطلب اما و اگرهای شستوشوی چشم با چای را بخوانید.
تاثیر زیادهروی مرکبات
در حالی که مرکبات برای اکثر افراد سالم هستند، مرکباتی مانند گریپفروت میتوانند با فهرست طولانی از داروها، ازجمله برخی استاتینها و آنتیهیستامینها تداخل داشته باشند. اگر دارو مصرف میکنید، همیشه با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که میتوانید با خیال راحت مرکبات را مصرف کنید.
زیادهروی در مصرف برنج قهوهای
در حالی که برنج قهوهای میتواند منبع غلات کامل باشد، ممکن است بسته به محل رشد آن، سطوح بالاتری از آرسنیک نسبت به برنج سفید داشته باشد. خوردن روزانه برنج قهوهای و محصولات با مشتقات برنج قهوهای میتواند منجر به قرار گرفتن در معرض آرسنیک بیشتر شود. مسمومیت با آرسنیک یکی از خطر زیاده روی در خوراکی ها است که میتواند باعث ایجاد عوارض جدی در سلامتی و حتی مرگ شود.
زیادهروی در مصرف آب
نوشیدن بیشازحد آب در مدت کوتاه میتواند تعادل الکترولیتها را مختل کند و به نوبه خود منجر به کاهش خطرناک سطح سدیم شود.
زیادهروی در مصرف اسفناج
اکثر مردم تقریبا بهاندازه کافی سبزیجات برگدار، از جمله اسفناج، در رژیم غذایی خود دریافت نمیکنند. سبزیهای برگدار منبع فوقالعاده کمکالری ویتامینها و مواد معدنی از جمله منیزیم، لوتئین، اسیدفولیک و ویتامین K هستند. اما برای افرادی که شایعترین نوع سنگ کلیه، اگزالات کلسیم را دارند، اسفناج میتواند مشکلساز باشد، زیرا حاوی سطوح بالایی از اگزالات است.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب هر آنچه باید در مورد مضرات گردو بدانید را بخوانید.