با زنجبیل لاغر شوید!
زنجبیل ریشهای است که طعمی تند و حالتی ترد دارد. خواص زنجبیل برای سلامتی بسیار است.
یکی از فواید زنجبیل، توانایی آن در کاهش وزن و از بین بردن چربیهای دور شکم است. این مطلب از مجله دلتا را بخوانید تا بیشتر با خواص زنجبیل برای لاغری آشنا شوید.
خواص زنجبیل برای از بین بردن چربی دور شکم
زنجبیل علاوهبر نقش آن در کاهش وزن، به آب کردن شکم و پهلو نیز کمک میکند. اگر میخواهید شکم شش تکه داشته باشید، زنجبیل میتواند به شما کمک کند و بر عوامل ایجاد چربی دور شکم تاثیر بگذارد. این عوامل میتواند شامل پرخوری، تغییرات هورمونی و کمبود انرژی برای انجام تمرینات ورزشی باشد.
زنجبیل باعث احساس سیری در شما میشود و به لطف این ویژگی زنجبیل، کمتر برای پرخوری وسوسه میشوید. زنجبیل بهعنوان یک ماده طبیعی کاهش اشتها، در کاهش وزن به شما کمک میکند. زنجبیل تقریبا فاقد کالری است و میتواند بهطور تازه یا به همراه غذا و نوشیدنیها مصرف شود.
خواص زنجبیل برای افزایش سوخت وساز بدن
براساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد زنجبیل در کنار خاصیت سیرکنندگی خود، خاصیت گرمازایی هم دارد. غذاهای گرمازا با افزایش دمای بدن به افزایش سوختوساز و کالریسوزی کمک میکنند.
International Journal of Obesity متذکر شده است که مصرف غذاهایی که خاصیت گرمازایی دارند، میتواند ابزار بالقوهای برای کاهش وزن باشد. این غذاها باعث افزایش مصرف انرژی و اکسیداسیون چربی میشوند و در مسیر کاهش وزن مانع کاهش سرعت سوختوساز میشوند. در این مطالعه تفاوت صبحانه حاوی یک نوشیدنی زنجبیل (۲ گرم پودر زنجبیل حلشده در آب داغ) با صبحانهای فاقد آن و تأثیرش بر مصرف انرژی و احساس سیری در مردانی که اضافهوزن داشتند، مورد بررسی قرار گرفت.
نحوه مصرف زنجبیل برای کاهش وزن
اگر میخواهید از اثرات شگفتانگیز زنجبیل برای کاهش وزن بهرهمند شوید، میتوانید زنجبیل را به روشهای زیر مصرف کنید.
پیش از غذا خوردن یک تکه نازک زنجبیل بجوید. این کار به تنظیم سوختوساز، تحریک هضم غذا، کاهش سطح کورتیزول و افزایش انرژی کمک میکند.
تکه کوچکی زنجبیل را رنده و با کمی آب لیمو ترش و نمک ترکیب کنید. قبل از وعدههای غذایی کمی از این ترکیب را مصرف کنید. این کار باعث کنترل اشتهای شما میشود و به هضم غذا کمک میکند. علاوهبر آن از خواص لیمو ترش هم بهرهمند میشوید.
زنجبیل یکی از ادویههای مناسب برای لاغری است. هر زمانی که خواستید مصرف زنجبیلتان را افزایش بدهید، میتوانید از آن بهعنوان یک طعمدهنده در غذاهایتان استفاده کنید. پختن زنجبیل بهمدت کوتاه و در حدود ۶ دقیقه میتواند فواید آن را برای سلامتی افزایش بدهد. خوشبختانه زنجبیل طعم دلپذیری دارد و نیازی نیست طعم آن را در غذایتان پنهان کنید.
پیشنهاد مطالعه: شما را دعوت میکنیم به مطالعه مطلب ارزشمند خواص باورنکردنی پیازچه در پیشگیری از کرونا!