deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

تقویت عملکرد مغز با پنج ماده غذایی مفید

05 تیر 1400 توسط narges nazif

مغز مانند اتاق فرمان بدن ما است و تمام تصمیم گیری‌ها، تفکر، احساسات و … از آن منشا می‌گیرند. تمامی فرمان‌های بدن نیز از مغز به اندام های مختلف بدن ما صادر می‌شوند.

در جوامع امروزی شاهد افزایش روز افزون بیماری‌های مغزی بخصوص بیماری‌های مزمن مانند آلزایمر هستیم. علاوه بر بیماری‌ها، اهمیت قدرت حافظه، تصمیم‌گیری سریع و عملکرد خوب مغز هر روز بیش از پیش پر رنگ می‌شود. در این مطلب از مجله دلتا شما را با پنج غذای مفید که موجب بهبود و تقویت عملکرد مغز می‌شود آشنا می‌کنیم.

 

گردو
تاثیر گردو بر قدرت مغز و حافظه بارها مورد آزمایش و تحقیق قرار گرفته است و در این تحقیقات مشخص شده پیری مغز و عوارضی مانند فراموشی با این ماده مغذی به تاخیر می‌افتند. این مغز مقوی دارای آنتی اکسیدان‌هایی است که با مبارزه با رادیکال های آزاد می‌تواند از آسیب‌هایی که به DNA سلول‌های مغزی وارد می‌شود جلوگیری کند.

سایر فواید گردو به شرح زیر است:

کاهش کلسترول بد خون
تنظیم قند خون
تنظیم فشار خون
جلوگیری از سنگ کیسه صفرا
جلوگیری از ورم مفاصل
افزایش قابلیت ارتجاعی رگ‌ها
بهبود سلامتی قلب
مفید برای برخی بیماری‌های پوستی
تقویت سیستم ایمنی
حفاظت از استخوان‌ها
تنظیم سوخت و ساز بدن
هویج
معمولا هویج را با فواید بی‌نظیری که برای چشم دارد می‌شناسیم اما از فوایدی که برای مغز دارد غافلیم.

هویج دارای ماده ای به نام لوتئولین است که می‌تواند نقص‌های مربوط به حافظه را جبران کند و پیری سلول‌های مغزی را به تاخیر بیندازد. این ماده همچنین از التهاب‌های مغزی نیز جلوگیری می‌کند.

ماهی
ماهی دارای اسیدهای چرب امگا۳ زیادی است که اهمیت آن بر سلامت مغز و البته ارگان‌های دیگر واضح است. همچنین ماهی دارای ویتامین B12 است که در برابر بیماری‌هایی مانند آلزایمر مقاومت را بالا خواهد برد. توصیه می‌شود از ماهی حداقل هفته‌ای دو بار استفاده کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

چای و قهوه
چای و قهوه علاوه بر تاثیراتی که بر متابولیسم دارند و شما را سرحال نگه می‌دارند، فوایدی برای مغز نیز دارند. تاثیر مثبت چای و قهوه در مطالعات و آزمایشات متعددی گزارش شده است و چنین انتظار می‌رود که این مواد بتوانند از بیماری آلزایمر جلوگیری کنند و اثر محافظتی بر سلول‌های مغزی داشته باشند. البته حواستان را جمع کنید تا در مصرف چای و قهوه اعتدال را رعایت کنید، مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های کافئین دار می‌تواند حاوی عوارضی نیز باشد. 

اسفناج
این سبزی ارزشمند با دارایی ویتامین C و E می‌تواند موجب بهبود توانایی‌های شناختی مغز شود. اسفناج همچنین در تامین آهن بدن نقش دارد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب خواص ارده برای لاغری را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس