خواص شگفت انگیز لبو
پیشگیری از بروز سرطان، کم خونی، جزام، کمک به درمان رعشه، ورم معده، یبوست، التهاب مجاری ادرار و درمان سرماخوردگی از خواص لبو پخته است.
در این مقاله از مجله دلتا میخواهیم شما را با خواص لبو پخته آشنا کنیم. از لبو در فصل سرما بیشتر به عنوان درمان خانگی سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده میشود، اما باید بدانید لبو از خواص بسیاری در درمان دیگر بیماریها برخوردار است.
خواص لبو پخته
لبو سرشار از اسید فولیک و آهن است، از این رو مصرف آن به پیشگیری و درمان کم خونی کمک شایانی میکند.
لبو سرشار از مواد آنتی اکسیدان مفید است و مصرف آن برای پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان کولون (سرطان روده بزرگ) مفید است.
مصرف لبو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و برای درمان سرماخوردگی مفید است. همچنین تسکین درد مفاصل و نقرس از دیگر خواص لبو پخته است.
آب لبو پخته برای رفع التهاب مثانه و بیماریهای پوست مفید است و فشار خون را تنظیم میکند.
مصرف لبو پخته، نقش به سزایی در کاهش سطح کلسترول خون دارد و بنابراین مصرف آن، فرد را در برابر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی محافظت میکند.
لبو دارای املاح معدنی زیادی همچون کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم و گوگرد بوده و یکی از منابع پیشگیری کننده از پوکی استخوان است.
آب لبو پخته درمانی مفید برای ورم روده است.
از خواص لبو پخته کمک به درمان یبوست است، لبو خاصیت نرم کننده و ملین دارد.
مصرف لبو پخته باعث افزایش اشتها میگردد.
به دلیل بالا بودن میزان اسید فولیک موجود در لبو پخته، مصرف آن برای زنان باردار بسیار مفید است و از نقایص مادرزادی جنین پیشگیری میکند.
درمان بیماریهای پوستی، بواسیر، التهاب لثه و کمک به درمان التهاب مجاری ادرار از دیگر خواص لبو پخته است.
متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف لبو پخته باعث ایجاد آرامش میشود و برای درمان رعشه و پیشگیری از بیماری جزام مفید است.
مضرات لبو پخته
زیاده روی در مصرف لبو پخته برای معده مضر است و باعث دل پیچه میگردد.
از دیگر عوارض جانبی مصرف لبو تغییر رنگ ادرار است که البته جای نگرانی نداشته و بعد از چند روز از بین میرود، لکن توجه داشته باشید که بعد از مصرف لبو پخته از انجام آزمایشات ادرار خودداری کنید.
با مجله سلامتی دلتا همراه باشید