deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

خوردن لبو برای این افراد خطرناک است

18 بهمن 1400 توسط narges nazif

در این مطلب خصوصیاتی از لبو گفته شده است که مخصوص افرادی با شرایط خاص است. اگر جزو این افراد هستید، لازم است در مصرف لبو احتیاط کنید.

در فصلی هستیم که بازار خوردن لبو در خانه و خیابان داغ است. کمتر کسی هست که لبو را دوست نداشته باشد. لبو سرشار از خاصیت است، اما به دلیل بعضی خواصی که دارد، نباید توسط بعضی افراد مصرف شود. همراه مجله دلتا باشید تا مضرات خوردن لبو را بشناسید.

عنصر آهن و مس
افراد مبتلا به هموکروماتوز و یا بیماری ویلسون باید از مصرف چغندر پرهیز کنند، زیرا آهن و مس موجود در خون را بالا می‌برد. بیماری هموکروماتوز در واقع تجمع زیاد آهن در بدن است که وجود آهن زیاد باعث آسیب بافت‌ها و بیماری می‌شود.

در بیماری ویلسون فرد قادر به دفع مس به‌اندازه کافی از بدن نیست و مس اضافی می‌تواند در کبد یا مغز جمع شده و منجر به اختلالات کبدی یا مغزی شود. مصرف لبو به علت داشتن آهن و مس زیاد برای کسانی که این بیماری‌ها را دارند مناسب نیست.

 

بیتوریا، قرمز شدن ادرار
به قرمز شدن رنگ ادرار بعد از مصرف چغندر بیتوریا گفته می‌شود. بر اساس تحقیقات انجام‌شده در مجله پزشکی بریتانیا درصد زیادی از مردم از بیتوریا ترس دارند، درست است که قرمز شدن رنگ ادرار برای بدن خطری ندارد، ولی ترس و نگرانی ناشی از آن در بسیاری از افراد وجود دارد.

تهوع و اسهال
مصرف چغندر در بعضی از افراد منجر به ناراحتی‌های معده، تهوع و اسهال می‌شود که همه این‌ها ناشی از وجود بتائین موجود در چغندر است.

 

مشکل کلیوی
افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی باید از چغندر پرهیز کنند، این سبزی به دلیل داشتن بتائین باعث افزایش سطح کلسترول کلی در بدن می‌شود. افرادی که ناراحتی‌های کلیوی دارند قبل از مصرف هر ماده‌ای که بتائین دارد باید برای جلوگیری از عوارض آن با پزشک خود مشورت کنند.

فشارخون
مصرف لبو باعث کاهش محسوس فشارخون می‌شود و برای افرادی که فشارخون بالا دارند توصیه می‌شود. اما باید به یاد داشته باشید که مصرف همزمان دارو‌های کاهش فشارخون و چغندر همزمان با هم باعث پایین آمدن بیش‌ازحد فشارخون شده و خطرناک است، بنابراین اگر دارو‌های مربوط به فشارخون مصرف می‌کنید باید در مصرف چغندر احتیاط کنید.

اگر به میزان فشارخون خود اهمیت نمی‌‌دهید حتما مطلب راز سلامتی و طول عمر مردم ژاپن را بخوانید را بخوانید.

 

سنگ کلیه
مقدار بالای اگزالات در چغندر امکان تشکیل سنگ کلیه را در بدن افزایش می‌دهد. اگر شما سابقه داشتن سنگ کلیه دارید از مصرف بیش‌ازحد چغندر بپرهیزید.

سطح کلسیم
نوشیدن آب لبو باعث کاهش سطح کلسیم خون می‌شود که این منجر به ابتلا به بیماری‌های مختلفی خواهد شد. کم شدن کلسیم بدن باعث بیماری‌های مربوط به استخوان می‌شود. بنابراین در خوردن آن زیاده‌روی نکنید و کسانی که با این‌گونه بیماری‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند برای مصرف این سبزی با پزشک خود مشورت کنند.

 

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب این معجون، ۷ روزه در بدن شما معجزه می‌کند را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تغذیه و سلامتی مجله دلتا مجله سلامتی دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس