علائم ایمنی بالای بدن در مقابل کرونا
سیستم ایمنی بدن از شبکهای از سلولها، بافتها و اندامهایی تشکیل شده است که ممکن است به دلایل مختلف ضعیف شود.
وجود مقادیر بالای آنتی بادی در بدن فرد مبتلا به کرونا به معنای مصونیت فرد در برابر ویروس کرونا است. این مطالعه که توسط محققان دانشگاه ویسکانسین در آمریکا انجام شده، به عنوان نسخه اولیه منتشر شده هنوز به تایید نهایی نرسیده است. با مطلب « ایمنی بدن در مقابل کرونا » همراه مجله اینترنتی دلتا باشید.
ایمنی بدن در مقابل کرونا
محققان آزمایش خون ۱۱۳ بیمار آلوده به ویروس کرونا را ابتدا پس از ۵ هفته بهبودی از بیماری و سپس ۳ ماه پس از بیماری، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. دریافتند افراد مبتلا به کووید ۱۹ که در بیمارستان بستری شدهاند؛ یعنی افراد سلامت یافتهای که حال وخیمتری داشتهاند، سطح آنتی بادی بیشتری نسبت به دیگران دارند.
اما محققان در مورد افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا شده و در بیمارستان بستری نبودند، یعنی ابتلای حاد نداشتهاند، ۴ عارضه میتواند نشانه وجود آنتی بادی زیاد در بدن آنها باشد که این عوارض عبارتند از: تب، شکم درد، اسهال، کاهش اشتها.
این بدان معناست که بروز این علائم در هنگام بیماری روی شما میتواند نشانه آن باشد که احتمالاً مصونیت بیشتری در برابر کرونا دارید.
همه گیری کرونا
محققان تاکید کردند که برای غلبه بر اپیدمی کووید ۱۹ ایمنی دائمی که اغلب توسط آنتی بادیهای مداوم ارزیابی میشود، ضروری است.
در سندرم حاد تنفسی (SARS)، آنتی بادی ویروسها در اکثر بیماران حداقل ۳ سال پس از بیماری وجود دارد. از طرف دیگر، اطلاعات کمی در مورد ویروس کرونا وجود دارد، اما برخی گزارشها نشان میدهد که ایمنی در مقابل کرونا ممکن است دست کم ۶ ماه ادامه داشته باشد.
با این حال، گزارشهای دیگر نشان میدهد که آنتی بادیهای کرونا ممکن است در چند ماه اول کاهش یابد.
با مجله سلامتی دلتا همراه باشید