deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

غذاهای خوشمزه که شما را پیر می‌کنند

22 آذر 1400 توسط narges nazif

محققان می‌گویند آنچه می‌خورید به معنای واقعی روی صورت شما نمایان می‌شود. برخی غذاهای محبوب و خوشمزه با تغییر التهاب و میکروبیوم روده، عامل پیری چهره هستند.

گرچه مصرف غذاهای مضر و خوشمزه در ابتدا حس شادی و رضایت در فرد ایجاد می‌کنند، ولی نتایج این غذاها همیشه دل‌چسب نیستند و در صورت افراط می‌توانند تهدیدی جدی برای سلامت باشند. به‌ویژه پوست آینه عادت‌های غذایی است. بنابراین برای داشتن پوستی شاد و جوان باید برخی غذاها را از برنامه خود حذف کنید. همراه مجله دلتا باشید تا با مواد غذایی پیر کننده آشنا شوید.

مواد غذایی پیر کننده ولی خوشمزه
نان سفید
اکثر نان‌های سفید حاوی شکر تصفیه‌شده هستند. شکر و مواد قندی انعطاف‌پذیری پوست را کاهش می‌دهند و موجب افتادگی پوست می‌شوند. برای حفاظت از پوست خود مصرف نان سفید و شیرینی را به حداقل کاهش دهید.

پنیر
مطالعات نشان می‌دهد مصرف مواد لبنی پرچرب و به‌ویژه پنیر موجب انسداد منافذ پوستی و حتی آکنه بزرگ‌سالان می‌شود. مطالعات دیگر نشان می‌دهد هورمون‌هایی که در دام استفاده می‌شود، توسط محصولات لبنی و دامی وارد بدن شده و با اختلال تعادل هورمونی، سلامت پوست را به خطر می‌اندازند. این بدان معنا نیست که باید پنیر را به‌طور کامل حذف کنید، بلکه بهتر است از محصولاتی استفاده کنید که کاملا ارگانیک هستند.

بستنی
بستنی حاوی شکر و لبنیات است که هر دو در التهاب پوست نقش دارند.

شیرین‌کننده‌های مصنوعی
همان‌طور که گفته شد شیرین‌کننده‌های مصنوعی باعث چروک و افتادگی پوست می‌شوند. از طرفی با تغییر میکروبیوم روده، التهاب پوست را افزایش می‌دهند و پیری زودرس به همراه دارند.

سوسیس و کالباس
یکی از مهم‌ترین مواد غذایی که در پیری زودرس نقش دارند، محصولات فراوری‌شده هستند. گوشت فراوری‌شده را به‌عنوان ماده‌ای در نظر بگیرید که برای طعم دار شدن تحت فرآیندهایی نظیر نمک‌سود شدن،‌ دودی شدن، تخمیر و سایر روش‌های مشابه قرار می‌گیرد. بیکن، سوسیس،‌کالباس، کنسرو گوشت و ماهی و ماهی‌دودی نمونه‌هایی از این مواد هستند. برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی به‌منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده می‌کنند.

غذاهای فرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایرها (نوعی ماده چرب برای مخلوط شدن مایعات)، طعم‌دهنده‌های شیمیایی، مواد نگهدارنده و شیرینی‌های با فروکتوز بالا هستند. این مواد مملو از سدیم هستند که کلاژن سازی را مختل می‌کنند.

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب سدر، معجزه زیبایی پوست و مو را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تغذیه و سلامتی مجله دلتا مجله سلامتی دلتا پزشکی و سلامتی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

مرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس