deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

مصرف زیاد کدام سبزیجات خطرناک است

19 بهمن 1400 توسط narges nazif

مصرف سبزیجات فواید بسیاری برای بدن دارد. اغلب افراد نیز تنها از مزایای خوردن سبزیجات مطلع هستند، در حالی که زیاده‌روی در مصرف سبزیجات عوارضی را نیز به همراه دارد.

خوردن سبزیجات غنی از فیبر و مواد مغذی برای سلامتی انسان مهم و ضروری است. اما آیا خوردن به یکباره همه آن‌ها واقعا ایده خوبی است؟ در حقیقت این ایده خوب نیست زیرا خوردن بیش از حد از هر نوع سبزیجاتی ممکن است برای برخی از افراد عوارضی به همراه داشته باشد. تمامی کسانی که در تبلیغات شما را با بشقابی از انواع سبزیجات و گیاهان و روغن‌ها آشنا می‌کنند، در واقع برخی از عادات ناسالم را پرورش می‌دهند. مجله دلتا در این مطلب به عوارض جانبی مصرف زیاد برخی از سبزیجات می‌پردازد.

 

سبزیجات کنسروی
سبزیجات دارای خواص بسیار زیادی هستند اما زمانی که به‌صورت کنسرو‌ شده تولید می‌شوند میزان ویتامین آن‌ها کاهش پیداکرده و نمک، قند و مواد نگه‌دارنده به آن‌ها افزوده می‌شود بنابراین تا حد ممکن از مصرف سبزیجات کنسروی اجتناب کنید و اگر مجبور به مصرف آن‌ها بودید، حتما کنسروی را انتخاب کنید که برچسب فاقد نمک را داشته باشد.

 

کلم بروکسل
مصرف بیش از حد کلم بروکسل ممکن است باعث دل‌درد و تورم شکم شود و از آنجا که حاوی قند است، دیرهضم و بدهضم است و باعث تولید گاز بسیار زیادی خواهد شد که سولفات مسئول بوی این گازها است.

 

اسفناج
اسفناج سرشار از ویتامین A و C است و خواص آنتی‌اکسیدانی دارد، بنابراین یکی از سبزیجات بسیار مفید برای بدن است. اگر اسفناج غیر ارگانیک مصرف کنید ممکن است آفت‌کش‌های روی آن همچنان باقی‌مانده باشند و وارد بدن شده و عوارض جانبی بیش از حد را به دنبال داشته باشد.

 

ذرت
همان‌طور که قبلا گفته‌شد سبزیجاتی که داخل قوطی قرار‌می‌گیرند، از میزان ویتامین آن‌ها کم شده و نمک، سدیم و مواد نگه‌دارنده افزوده می‌شود. ذرت نیز از همین دسته سبزیجات است که بر اثر تغییرات ژنتیکی سرشار از پروتئین شده‌است. این مسئله باعث بروز مشکلاتی اعم از عدم تحمل مواد غذایی و واکنش‌های آلرژیک می‌شود؛ بنابراین این را هم در نظر بگیرید که ذرت سرشار از قند است و در مصرف آن تعادل را رعایت کنید.

 

فلفل دلمه‌ای
فلفل دلمه‌ای سرشار از آب است و همانند سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و بادمجان حاوی سولانین است و میزان بالای این ماده به‌عنوان یک آلکالوئید سمی شناخته می‌شود. اگر این سبزیجات پخته‌شوند، سموم آن‌ها از بین می‌روند اما درصورتی‌که خام و بیش از حد و با معده خالی مصرف شوند، باعث درد معده و مشکلات گوارشی خواهند شد.

 

نخودفرنگی
نخودفرنگی جز سبزیجات نشاسته‌ای محسوب می‌شود. این مدل نخود‌ها شاخص گلیسمی بالایی دارند و خیلی سریع قندخون را افزایش می‌دهند، که این اتفاق منجر به چاقی و احساس گرسنگی زودهنگام می‌شود. اگر سوخت‌وساز بدنتان کم است و تحرک زیادی هم ندارید حتما در مصرف این گروه از سبزیجات احتیاط کنید.

 

پشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب مصرف این ادویه بعد از غذا دیابت را از شما دور می‌کند را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تغذیه مجله دلتا مجله سلامتی دلتا نکات سلامتی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس