deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

معرفی ۵ سبزی بنفش رنگ و پرخاصیت

23 آذر 1400 توسط narges nazif

بنفش از رنگ‌های خیره کننده در دنیای سبزیجات است که اگرچه به فراوانی رنگ سبز یافت نمی‌شود اما می‌تواند تاثیر بسزایی در زیبایی ظاهر غذاها و صد البته مواد مغذی موجود در سبزیجات داشته باشد.

در ادامه سری مطالب سبزیجات رنگی و پس از آشنایی با سبزیجات سفید رنگ، این بار خواص سبزیجات بنفش رنگ را بررسی می‌کنیم و قصد داریم شما را با ۵ سبزی بنفش و خواص بی‌نظیر آن‌ها آشنا کنیم. با مجله دلتا همراه باشید.

لیست بهترین سبزیجات بنفش
سیب زمینی شیرین بنفش
همه انواع سیب زمینی شیرین فوق العاده مغذی هستند و مقادیر زیادی ویتامین‌ها و مواد معدنی در خود گنجانده‌اند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به ویتامین C، ویتامین A، پتاسیم و ویتامین‌های B اشاره کرد.

این سیب زمینی‌ها احتمالا دارای خواص ضد التهابی هستند و از بدن در برابر چاقی و انواع خاصی از سرطان مانند سرطان روده بزرگ محافظت می‌کنند.

 

بادمجان
بادمجان از سبزیجات با تنوع رنگی بالا است که نوع رایج و محبوب آن رنگ بنفش تیره است. این سبزی پر‌استفاده منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین‌های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.

گل کلم بنفش
از سبزیجات چلیپایی با ظاهری خیره کننده می‌توان به گل کلم بنفش اشاره کرد، که برخلاف نوع رایج سفید رنگ آن و به دلیل جهش ژنتیکی حاوی آنتوسیانین‌های فراوان است که رنگ بنفش آن نیز از همین مسئله نشات‌گرفته است.

گل کلم بنفش نه تنها برای تزیین و رنگی کردن غذاها گزینه مناسبی است بلکه خاصیت ضد سرطانی داشته و از بدن در برابر برخی از انواع سرطان از جمله سرطان روده بزرگ محافظت می‌کند.

همچنین افزودن سبزیجات چلیپایی بیشتر، مانند گل کلم به رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش‌داده و باعث افزایش طول عمر شود.

هویج بنفش
هویج بنفش از سبزیجات شیرین و ترد است که حاوی طیف گسترده‌ای از آنتی اکسیدان‌های پلی فنلی از جمله آنتوسیانین‌ها، اسید سینامیک و اسید کلروژنیک است.

تحقیقات نشان داده افرادی که از رژیم‌های غذایی سرشار از پلی فنل‌ها استفاده می‌کنند نسبت به دیگران کمتر به بیماری‌های قلبی، چاقی و دیابت مبتلا می‌شوند.

 

مارچوبه بنفش
مارچوبه اغلب سبز رنگ است اما انواع رنگی آن از جمله مارچوبه سفید و مارچوبه بنفش نیز از شهرت نسبتا خوبی برخوردار هستند. این سبزی خوشمزه ظاهر غذاها را زیباتر کرده و فواید زیادی برای سلامتی دارد، این سبزی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قوی است و منبع عالی آنتوسیانین‌ها محسوب می‌شود.

غلظت روتین موجود در مارچوبه بنفش از سایر انواع مارچوبه بیشتر است، روتین یک رنگدانه گیاهی پلی فنلی است که خواص ضد سرطانی داشته و از سلامت قلب محافظت می‌کند.

 

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب سدر، معجزه زیبایی پوست و مو را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تغذیه و سلامتی مجله دلتا مجله سلامتی دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس