مواد غذایی مناسب افرادی که دیسک کمر دارند
اگر دچار دردهای دیسک کمر هستید با دنبال کردن یک برنامه تغذیه مناسب این دردها را کاهش دهید و مواد مغذی لازم بدنتان را تامین کنید.
دنبال کردن رژیم غذایی سالم نقشی حیاتی در سلامت بدن دارد ، مخصوصا زمانی که بدن شما دچار دیسک کمر است. اگرچه که راههای زیادی برای تسکین این درد وجود دارد که میتواند توسط افراد دنبال شود. همراه مجله دلتا باشید تا مواد غذایی تسکین دهنده دیسک کمر را بشناسید.
مواد غذایی برای تسکین درد دیسک کمر
سبزیجات: اسفناج، بروکلی، نخود، هویج و چغندر
میوهها: تمشک، گریپفروت، انار، گلابی و سیب
غلات کامل: برنج قهوهای، کوینوآ
پاستای ارگانیک
چربیهای سالم: روغنزیتون، گردو، آووکادو، سویا
ماهی
ادویههای گیاهی: زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز، دارچین، رازیانه، رزماری
چای: چای سبز و سفید
سبک زندگی سالم برای بهبود دیسک کمر
آب بنوشید
آب به عملکرد بهتر استخوان، مفصل و ستون فقرات کمک میکند که هشت لیوان آب در روز میزان خوبی است .
بهطور منظم ورزش کنید
ورزش کردن میتواند از جراحت و آسیبهای احتمالی در آینده جلوگیری کند و شفابخشی را جلو بیاندازد .
سیگار را ترک کنید
نیکوتین و تنباکوی موجود در سیگار تا حد زیادی پروسه شفابخشی کمر را عقب میاندازند و ترک آنها نیز باعث تشکیل بافتهای سالم و جدید میشود .
نوشابه نخورید
اسید موجود در نوشابه میتواند کلسیم و منیزیم را از بین ببرد و تراکم استخوان را نیز کاهش دهد .
مصرف نمک را کاهش دهید
سدیم موجود در نمک کلسیم را دفع میکند و درنتیجه کاهش آن بهبود دیسک کمر را در پی خواهد داشت .
مصرف قهوه را محدود کنید
قهوه در صورت مصرف بالا میتواند تراکم استخوان را تا حد زیادی از بین ببرد .
با مصرف این خوراکیها به درمان دیسک کمر کمک کنید
نعناع
یکی از مواد غذایی تسکین دهنده دیسک کمر نعناع است. جویدن نعناع باعث تسکین درد بهخصوص در ناحیه کمر که مرکز تجمع رگهای عصبی است میشود.
زنجبیل
زنجبیل در طب سنتی بسیار توصیه میشود و حتی در کشورهای اروپایی و آمریکای جنوبی از زمانهای قدیم برای تسکین درد بهصورت خوراکی و حتی تهیه پمادهایی برای مصرف موضعی استفاده میشده است.
چای سبز
چای سبز به دلیل داشتن میزان بالایی آنتیاکسیدان در کاهش فاکتورهای منفی در تمام بخشهای بدن تاثیر دارد. چینی ها از چای سبز بهعنوان یکی از بهترین نوشیدنیها برای تسکین دردهایشان بهخصوص در نواحی کمر استفاده میکردند.
سیر
از خواص سیر هر چه بگوییم کم است. سیر را بهعنوان یکی از پایههای ثابت در آشپزی و برنامه غذایی خود استفاده کنید . بهترین نوع مصرف سیر بهصورت خام است اما به دلیل ساختاری که دارد هضم آن کمی مشکل است پس بهتر است ان را بهصورت ریز شده و یا رنده شده مصرف کنید.
پای مرغ
مصرف پای مرغ برای افراد مبتلابه پوکی استخوان، کمردرد یا دیسک کمر یا افرادی که دچار شکستگی استخوان هستند، توصیه میشود. این بخش از مرغ خاصیت غضروف سازی دارد و برای رشد کودکان بسیار مفید است اما برای افراد دارای چربی خون بالا و بیماران قلبی و عروقی توصیه نمیشود.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب معجون شگفتانگیز محکم کردن استخوان را بخوانید.