چای دیابتیها، مخصوص کاهش قندخون
افراد دیابتی باید چای زنجبیل بنوشند. چای زنجبیل به افراد دیابتی کمک میکند که قند خون آنها کاهش یابد.
کنترل قند خون از مهمترین راهکارها برای کنترل عوارض ناشی از این بیماری است و محققان بر این باورند که با مصرف برخی نوشیدنیها و گیاهان دارویی میتوان میزان قند خون را کاهش داد. همراه مجله دلتا باشید تا با خواص چای زنجبیل برای کاهش قندخون آشنا شوید.
هورمون انسولین مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد اما در مبتلایان به دیابت، این مکانیسم مختل میشود. با بهبود سبک تغذیه و رعایت رژیم غذایی تا حد زیادی میتوانید قند خونتان را کنترل کنید. ازاینرو، پژوهشگران عنوان کردهاند که نوشیدن چای زنجبیل میتواند این مکانیسم معیوب را بهبود بخشد.
خواص چای زنجبیل برای کاهش قندخون
ادویه زنجبیل عصاره حاصل از ریشه گیاهی بومی آسیا است که در قالب شربت، کپسول و عصارههای مایع قابلاستفاده است. محققان در آزمایشهای بالینی مختلفی اثرات ضددیابتیک زنجبیل را موردبررسی قرار دادهاند.تحقیقات نشان میدهد که مکملهای زنجبیلی بهطور قابلتوجهی میزان قند خون ناشتا را پایین میآورد.
بررسیها نشان میدهد که زنجبیل کنترل طولانیمدت قند خون را برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بهبود میبخشد. زنجبیل شاخص گلیسمیک بسیار پایینی دارد که برای مدیریت میزان قند خون بسیار مفید است.
دیگر خواص چای زنجبیل
چای ساختهشده از زنجبیل دارای سطوح بالایی از ویتامین C و اسیدهای آمینه و همچنین عناصر مختلف ازجمله کلسیم، روی، سدیم، فسفر و بسیاری عناصر مفید دیگر است. به همین دلیل دارای خواص بیشماری است و از درمان سرماخوردگی گرفته تا سلامت قلب را شامل میشود. برخی از این خواص شامل:
کمک به دستگاه گوارشی ازجمله معده
کاهش التهاب و دردهای مفاصل
کمک به کاهش مشکلات ریه
کاهش حالت تهوع و کمک به زنان باردار
کمک به گردش خون
افزایش سیستم ایمنی بدن در برابر بیماریهای ویروسی
اگر به مطالب بیماریهای خاموش مانند دیابت علاقمند هستید مطلب فشار خون بالا، قاتل خاموش ایرانیان را بخوانید.
طرز تهیه چای زنجبیل
برای آمادهکردن چای زنجبیل به ۸۵ گرم ریشه زنجبیل تازه نیاز دارید. پس از شست و شوی کامل بهتر است پوست زنجبیل را بگیرید و آن را در لایههای نازک برش دهید. تقریبا نصف کتری (۸۰۰ میلیلیتر) را از آب پرکنید و بر روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند، سپس تکههای زنجبیل را درون آب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت کم اجازه دهید که دم بکشند. در آخر کمی عسل به چای اضافه کنید و سپس آن را از درون صافی عبور داده تا دمنوش زنجبیل شما خالص شود.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب آلزایمر را با این مواد غذایی شکست دهید! را بخوانید.