۵ اشتباهی که سالاد شما را مضر میکنند
چگونه یک سالاد سالم و مقوی درست کنیم؟
حتما شما هم با نحوه انتخاب و درست کردن سالاد سالم آشنایی دارید. البته برخی از افراد کارهایی انجام میدهند که میتواند سلامت سالاد و سالم بودن آن را تحت تاثیر خود قرار دهد. مجله دلتا در این مطلب قصد دارد در مورد اشتباهات درست کردن سالاد صحبت کند.
یک سالاد با کالری کم انتخاب میکنید
تصور کنید به یک رستوران رفتهاید و یک ساندویچ سفارش دادهاید. در کنار این غذا شما میتوانید یک سالاد سبز هم انتخاب کنید. اولین کاری که میکنید این است که سالادی با کالری کم انتخاب مینمایید. همین امر موجب میشود در عرض چند ساعت دوباره گرسنه شوید و به دنبال چیزی برای خوردن باشید. بنابراین به دنبال سالادی باشید که بتواند شما را تا حدی سیر نگه دارد. بر اساس تعداد کالری موردنیاز و اینکه چقدر فعال هستید، میتوانید از یک سالاد با کالری ۴۰۰ الی ۶۰۰ کالری هم استفاده کنید.
همیشه از کاهوی رومانی استفاده میکنید
یکی از اشتباهات درست کردن سالاد استفاده مداوم از یک نوع مواد است. دو پیمانه از کاهوی رومانی میتواند ویتامین A بدن شما را تامین کند. اما بهترین و ایدهآل ترین روش این است که کاهوی خود را با سبزیجات دیگری همچون کلم، اسفناج، کلم بروکسل و یا گل کلم عوض کنید. تمامی این موارد میتوانند ویتامین و مواد معدنی مختلفی وارد بدن شما کنند، پس آنها را ترکیب کنید و از ارزش تغذیهای آنها لذت ببرید.
اگر به خواص کلمها علاقمند هستید مطلب این مواد اعتیادآور را باید بخورید را بخوانید.
پروتئین کافی به کار نمیبرید
پروتئین یکی از مواردی است که شما را سیر نگه میدارد. بنابراین در سالاد خود از پروتئین هم استفاده کنید. شما میتوانید از گوشت مرغ، بوقلمون، ماهی، توفو و یا لوبیا استفاده کنید. به طور کلی، بیشتر خانمها باید ۲۱ الی ۲۸ گرم پروتئین در سالاد خود داشته باشند. این مقدار برای آقایان بین ۳۵ تا ۴۲ گرم است. هرچقدر فعالیت بیشتری داشته باشید به پروتئین بیشتری نیاز دارید.
از آجیلها و روغنهای بسیاری استفاده میکنید
آجیلها و دانهها، آووکادو، روغنزیتون و مواردی ازایندست میتواند برای سلامتی شما مفید باشد. اما قرار دادن تمامی این موارد در کنار یکدیگر، کالری بیشتری به سالاد اضافه خواهد کرد. بهتر است تعادل را رعایت کنید و این مواد را به دو سالاد جداگانه تقسیم نمایید و در دو وعده مصرف کنید. اگر به سالاد خود آووکادو و آجیل را اضافه میکنید پس بهتر است کمی آبلیموی تازه و یا سرکه بالزامیک هم به عنوان سس به آن بیفزایید.
بعد از سالاد از مواد پرکالری استفاده میکنید
خوب حالا که یک سالاد سالم مصرف کردهاید بهتر است آن را با مواد پرکالری خراب نکنید. از مزایای سالاد بهرهمند شوید و اجازه ندهید مواد پرکالری شما را وسوسه کند. خوردن یکتکه کوچک از شکلات تلخ مشکلی ندارد اما خوردن یک جعبه شکلات و یا شیرینی میتواند نتیجه معکوسی برای سلامتی شما داشته باشد.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب با خوردن این خوراکیها تا پای مرگ میروید را بخوانید.