deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

۶ ماده غذایی برای تقویت ریه‌ها را بشناسید

18 دی 1400 توسط narges nazif

ریه‌ها، جز ارگان‌های مهم بدن هستند که وظیفه تامین اکسیژن برای ادامه حیات را بر عهده‌دارند.

عملکرد مناسب ریه‌ها نه‌تنها از ابتلا به برخی بیماری‌ها پیشگیری می‌کند بلکه مانع از ورود مواد سمی و عوامل مضر برای بدن می‌شود. خوشبختانه می‌توان با مصرف برخی مواد غذایی ریه‌ها را تقویت کرد. همراه مجله دلتا باشید تا مواد غذایی تقویت کننده ریه را بشناسید.

معجزه کرفس
کرفس به دلیل داشتن خواص ادرارآوری و ضدالتهابی شهرت دارد. به همین دلیل نیز مایعات تجمع یافته در بافت‌ها را دفع و همزمان برای پیشگیری از اختلالات التهابی موثر عمل می‌کند. مصرف منظم کرفس باعث تمیزی مجاری تنفسی شده و روند اکسیژن‌رسانی سلولی را افزایش می‌دهد و به‌این‌ترتیب سلامت ریه‌ها را بهبود می‌دهد. بنابراین، می‌توانید برای تقویت ریه‌ها، کرفس را دم‌کرده و روزانه ۲ تا۳ مرتبه میل کنید. همچنین می‌توانید به اسموتی‌ها و سالادهایتان کرفس اضافه کنید.

 

پونه کوهی
این سبزی معطر برای بهبود سلامت ریه‌ها و افزایش قدرت تنفسی بدن مفید است. پونه کوهی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدعفونی بالایی دارد و باعث دفع توکسین‌های آسیب‌رسان بافت ریوی می‌شود. این گیاه معطر حاوی ترکیبی به نام «کارواکرول» است که اثرات موثری در حفظ سلامت دستگاه تنفسی دارد. می‌توانید روزانه یک فنجان دمنوش پونه کوهی مصرف کنید و همچنین از این سبزی معطر در تهیه آش، سوپ و خورشت‌ها استفاده کنید.

هویج
هویج یک ماده غذایی فوق‌العاده است که باید در برنامه غذایی‌تان حضور پررنگ داشته باشد. این ماده غذایی نارنجی‌رنگ منبع ویتامین‌های A، C و E است که هر ۳ برای ترمیم بافت‌ها و سلول‌های آسیب‌دیده موثر عمل می‌کنند. مصرف هویج بخصوص به‌صورت خام به دفع توکسین‌هایی که در ریه‌ها انباشته‌شده‌اند، کمک کرده و از نابودی زودهنگام بافت‌های ریوی پیشگیری می‌کند.

چای سبز
چای سبز علاوه بر خواص لاغرکنندگی برای سلامت ریه‌ها نیز فوق‌العاده است. این نوشیدنی مفید سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد ضدالتهابی قوی است که به حفظ سلامت ارگان‌های بدن کمک می‌کند. توصیه می‌شود هر هفته حداقل ۳ مرتبه چای سبز بنوشید و از این نوشیدنی در ترکیب اسموتی‌های سم‌زدا نیز استفاده کنید.

گریپ‌فروت
مصرف اسیدسیتریک برای دفع سمومی که در روند اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها اختلال ایجاد می‌کند موثر است. گریپ‌فروت میوه‌ای کم‌کالری و دارای خواص زیادی برای سلامت ریه‌ها است. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گریپ‌فروت باعث افزایش فعالیت سلولی شده و به پیشگیری از تشکیل تومورهای بدخیم کمک می‌کند. بنابراین، می‌توانید هر هفته ۲ تا ۳ مرتبه به‌صورت ناشتا آب طبیعی گریپ‌فروت بخورید.

 

تقویت ریه با سیر
سیر یک سبزی مفید برای تقویت برونش‌ها است و درعین‌حال به کاهش انسدادهایی که منشا مشکلات ریوی هستند، کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و عوامل ضدالتهابی موجود در این ماده غذایی باعث تقویت سلامت ریوی شده و تخریب بافت‌های ریوی ناشی از رادیکال‌های آزاد را به حداقل می‌رساند.

 

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب ماست را با این ۵ خوراکی‌ بخورید تا لاغر شوید را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تغذیه و سلامتی مجله دلتا مجله سلامتی دلتا پزشکی و سلامتی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس