deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

9 غذای سالم و مقوی که بیشتر از موز پتاسیم دارند

02 مرداد 1400 توسط narges nazif

پتاسیم یک ماده‌ معدنی بسیار مهم است که معمولا آن را دست‌کم می‌گیریم. این ماده‌ معدنی به‌عنوان الکترولیت در نظر گرفته می‌شود.

اگر رژیم غذایی سرشار از پتاسیم داشته باشید، سلامتی بدن‌ شما بهبود پیدا می‌کند. این ماده‌ معدنی ممکن است به کاهش فشارخون و احتباس آب، محافظت در برابر سکته و جلوگیری از پوکی استخوان و سنگ کلیه کمک کند. در این مطلب از مجله دلتا تصمیم داریم شما را با منابع غذایی پتاسیم آشنا کنیم. تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

مواد غذایی حاوی پتاسیم
متاسفانه بسیاری از افراد از رژیم غذایی خود پتاسیم کافی دریافت نمی‌کنند. موز شناخته‌ شده‌ترین منبع پتاسیم محسوب می‌شود، به‌طوری‌ که یک عدد موز متوسط حاوی ۴۲۲ میلی‌گرم پتاسیم است و ۹ درصد از نیاز روزانه‌ بدن به این ماده‌ معدنی را برطرف می‌کند. اما موز تنها منبع پتاسیم نیست. در ادامه به سایر مواد غذایی غنی از پتاسیم اشاره می‌کنیم.

اسفناج
بدون شک، اسفناج یکی از مغذی‌ترین سبزیجات است. یک فنجان اسفناج ۵۴۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد و تقریبا ۱۲ درصد از نیاز روزانه‌ بدن به این ماده‌ معدنی را برطرف می‌کند.

هندوانه
هندوانه که جزو یکی از محبوب‌ترین میوه‌های تابستانی به‌شمار می‌رود، مقدار زیادی آب دارد و یک گزینه‌ عالی برای آب‌رسانی به بدن است. با خوردن ۵۷۲ گرم هندوانه، ۱۴ درصد از نیاز بدن شما به پتاسیم برطرف می‌‌شود.

لوبیا سفید
یک فنجان (۱۷۹ گرم) لوبیا سفید دو برابر یک عدد موز پتاسیم دارد‌. یک فنجان لوبیای پخته شده حاوی ۸۲۹ میلی‌گرم پتاسیم است و ۱۸ درصد از نیاز روزانه‌ بدن به آن را برطرف می‌کند.

نخودفرنگی
فقط یک فنجان نخودفرنگی حاوی ۳۵۴ میلی‌گرم پتاسیم است. این ماده‌ غذایی کالری کم اما مواد مغذی زیادی دارد. نخودفرنگی حاوی مقدار خوبی از آنتی‌اکسیدان‌های پلی‌فنول است که با سرطان مبارزه می‌کنند و سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهند.

زردآلوی خشک شده
با خوردن شش عدد زردآلوی خشک شده، ۴۸۸ میلی‌گرم پتاسیم دریافت می‌کنید. زردآلو منبع خوبی از فیبر و ویتامین‌های A و E هم است. هر زمان که گرسنه شدید، می‌توانید زردآلوی خشک شده را به‌عنوان میان وعده نوش جان کنید.

طالبی
طالبی میوه‌ای است که پتاسیم، بتاکاروتن، فولات، ویتامین C، فیبر، روی، ویتامین K، کلسیم، منیزیم و مس دارد. از جمله فواید پتاسیم، می‌توانیم به پیشگیری از کم‌آبی بدن، کاهش فشار خون، جلوگیری از سرطان، کمک به هضم و جلوگیری از ریزش مو اشاره کنیم.

سیب‌زمینی
یکی دیگر از منابع غذایی پتاسیم سیب‌زمینی است. با خوردن یک عدد سیب‌زمینی می‌توانید ۵۱۵ میلی‌گرم پتاسیم دریافت کرده و ۱۱ درصد از نیاز روزانه‌ بدن خود به این ماده‌ معدنی را برطرف کنید.

چغندر
چغندر یا لبو که در شب یلدا مهمان خانه‌ ایرانیان است، یکی دیگر از منابع پتاسیم محسوب می‌شود. چغندر علاوه‌بر پتاسیم، منبع عالی فیبر، فولات، منگنز، پتاسیم، آهن و ویتامین C است. چغندر و آب چغندر با فواید متعددی برای سلامتی از جمله بهبود جریان خون، کاهش فشار خون و بهبود عملکرد ورزشی همراه هستند.

کیوی
کیوی یکی دیگر از میوه‌های سرشار از پتاسیم است. این میوه‌ سبز رنگ مواد مغذی مختلفی مثل ویتامین C، ویتامین K، فولات و ویتامین E دارد. همچنین حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان و فیبر است.

پیشنهاد مطالعه: شما را دعوت می‌کنیم به مطالعه مطلب ارزشمند عنصری بسیار ضروری برای بدن که آن را نمی‌شناسید!

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس