با فواید زعفران آشنا شوید
زعفران حاوی ویتامین A، اسید فولیک، مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلنیوم، روی، منیزیم و تیامین است.
خواص زعفران هنگامی که به مقدار کم استفاده شود، برای سلامتی بسیار مفید است اما هنگامی که بیش از حد مصرف شود میتواند عوارض جانبی زیادی مانند استفراغ، خواب آلودگی، کاهش اشتها، حالت تهوع و برخی بیماریهای قلبی را به دنبال داشته باشد. علاوه بر این، این گیاه ممکن است برای زنان باردار و بیماران دو قطبی مناسب نباشد. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی فواید زعفران میپردازیم.
فواید زعفران
زعفران دارای مزایای درمانی و بهداشتی فراوانی است و به سلامت بدن کمک میکند. در ادامه با برخی از فواید زعفران آشنا میشویم:
کمک به هضم غذا
زعفران برای کاهش مشکلات مربوط به گاز و اسیدیته موثر است و بدین شکل به هضم کمک میکند. علاوه بر این دارای خواص گرمایشی است و میتواند گرفتگی معده را کاهش دهد. نوشیدن روزانه یک فنجان چای زعفران میتواند هضم غذا را بهبود ببخشد.
درمان بی خوابی
از زعفران میتوانید برای درمان اختلالات خواب و درمان بیخوابی استفاده کنید. خاصیت آرام بخش زعفران باعث تسکین اعصاب و ایجاد آرامش میشود. این خصیصه به نوبه خود یک خواب راحت را به دنبال خواهد داشت.
تقویت بینایی
برای بهبود بینایی میتوانید عصاره زعفران را به عنوان مکمل غذایی مصرف کنید. برای دریافت دوز مناسب با پزشک متخصص خود مشورت کنید.
بهبود حافظه
زعفران تاثیر مثبتی بر یادگیری، تمرکز و حافظه دارد. برای بهبود حافظه خود به طور منظم چای زعفران یا شیر زعفران بنوشید.
مبارزه با افسردگی
زعفران میزان زیادی کاروتنوئید و ویتامین B دارد و به افزایش سطح سروتونین و سایر مواد شیمیایی در مغز کمک میکند که به افسردگی مربوط میشود.
درمان آسم
زعفران به افراد مبتلا به آسم کمک میکند و در بهبود تنفس تاثیر دارد. التهاب در ریه را کاهش میدهد و باعث میشود که هوا بهتر از ریه عبور کند. این تسهیل در تنفس به کاهش شدت حملات آسم کمک میکند.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خواص مواد غذایی بیشتر، “خواص فلفل دلمه ای“ را در مجله سلامتی مطالعه کنید.
با مجله سلامتی دلتا همراه باشید