deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

خطرات نهفته در یک بسته چیپس

16 بهمن 1400 توسط narges nazif

آیا تا حالا به این فکر کرده‌اید که پس از خوردن یک بسته چیپس واقعا برای بدن چه اتفاقی می‌افتد، مخصوصا اگر هر روز این کار را تکرار کنید؟

وقتی از خوراکی‌های میان وعده صحبت می‌کنیم، خیلی از افراد سریعا به یک بسته چیپس فکر می‌کنند. چیپس‌ها واقعا ترد، چرب و خوش‌مزه هستند و خوردن یک بسته چیپس در عرض ۵ تا ۱۰ دقیقه کار بسیار راحت و جذابی خواهد بود. با مجله دلتا همراه باشید تا مضرات خوردن مداوم چیپس را بررسی کنیم.

 

وزن‌تان بیشتر خواهد شد
اگر هر روز یک بسته چیپس می‌خورید، به احتمال بسیار زیاد وزن‌تان را به‌صورت تدریجی افزایش‌خواهید داد. اگر نمک مازاد و بیش‌ازحد دریافت کنید، به هوس‌ها و ولع‌های غذایی شدید مبتلا می‌شوید و به‌طورکلی بیشتر از خوراکی‌ها و غذاهای چرب استفاده خواهید کرد.

به خوردن چیپس معتاد می‌شوید
صدای خرچ‌خرچ یا خردشدن تکه‌های چیپس مستقیما با افزایش ولع غذایی نسبت به این خوراکی مرتبط است. اگر روی بسته‌بندی چیپس‌ها از عنوان «ترد» یا crunchy استفاده شده باشد، تمایل مصرف‌کنندگان به خرید چیپس بیشتر می‌شود و هرچه صدای خرد شدن چیپس بلندتر و وسیع‌تر باشد، هوس غذایی به خوردن این خوراکی بیشتر خواهد شد.

 

کالری خالی مصرف می‌کنید
اگر به جدول ارزش تغذیه‌ای چیپس‌ها نگاه کنید، می‌بینید که این خوراکی‌ها سرشار از سدیم، چربی و کالری هستند، اما تقریبا هیچ‌چیز دیگری ندارند. وقتی از خوراکی‌های فاقد ارزش تغذیه‌ای استفاده می‌کنید، به‌طورکلی حجم بیشتری از آن‌ها را مصرف می‌کنید و سریع‌تر هم گرسنه می‌شوید. این واکنش زنجیره‌ای به‌هیچ‌وجه پیامدهای خوبی ندارد.

اگر به دنبال یک میان‌وعده سالم هستید مطلب توت خشک، آجیل سلامتی خوشمزه و پرخاصیت را بخوانید.

 

فشارخون شما افزایش پیدا می‌کند
مطالعات زیادی ثابت کرده‌اند که مصرف خوراکی‌های سرشار از سدیم با افزایش خطر ابتلا به بیماری فشارخون بالا مرتبط است. بخش زیادی از چیپس‌ها را هم سدیم می‌سازد و بنابراین جای تعجبی نخواهد داشت که یکی از مضرات خوردن مداوم چیپس، در درازمدت ابتلا به بیماری پُرفشاری خون یا فشارخون بالا است.

 

چیپس، خطر ابتلا به سرطان را بیشتر می‌کنید
شاید این مسئله در نگاه اول کمی افراط‌گرایانه به نظر برسد، اما داده‌هایی هم در این زمینه وجود دارند که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. بر اساس گزارشات، چیپس سیب‌زمینی حاوی ترکیبی به‌نام آکریل‌آمید است که هنگام سرخ شدن، تفت دادن یا پختن خوراکی‌های نشاسته‌ای شکل می‌گیرد. مطالعات علمی بر روی موش‌های آزمایشگاهی هم نشان داده‌اند که دریافت آکریل‌آمید با ابتلا به سرطان مرتبط است.

 

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب مصرف روزانه سماق، معجزه می‌کند! را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: تغذیه و سلامتی مجله دلتا مجله سلامتی دلتا نکات سلامتی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس