خواص عجیب بادام زمینی که قطعا نمی دانید
بادام زمینی یکی از مغزهای خوشمزه و لذیذ است که مصرف آن برای درمان بیماریها، زیبایی و سلامتی بسیار مفید است.
بادام زمینی نوعی مغز سرشار از مواد مغذی ضروری است و برای بدن فواید زیادی دارد. معمولا بادام زمینی را بهصورت رست شده یا خام مصرف میکنند. این نوع مغز بیشترین میزان آرژنین را دارد که سیستمایمنی بدن را تحریک میکند. علاوهبر این، بادام زمینی غنی از ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی است که از آنها برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشود. در این مطلب از مجله دلتا، شما را با فواید بادام زمینی آشنا خواهیم کرد.
قلب را تقویت میکند
مصرف بادام زمینی ممکن است از شما در برابر بیماری عروق کرونر قلب محافظت کند.جالب است بدانید، خوردن بادام زمینی ممکن است سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد. کلسترول بد منجر به شکلگیری پلاک در رگهای خونی میشود که بادامزمینی از این عارضه جلوگیری میکند.
به کاهش وزن کمک میکند
یکی دیگر از فواید بادام زمینی کمک به کاهش وزن است. کره بادام زمینی مقدار زیادی کالری دارد، اما بهجای اضافه وزن، منجر به کاهش وزن میشود. عجیب است، نه؟ خوردن بادام زمینی بهعنوان میان وعده، باعث میشود در طول روز کالری کمتری مصرف کنید.
از سنگ کیسه صفرا پیشگیری میکند
مصرف بادام زمینی با کاهش خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا در ارتباط است. خوب است بدانید، مصرف بادام زمینی میتواند در کاهش احتمال ابتلا به سنگ کیسه صفرا مفید باشد.
علائم سندرم تخمدان پلیکیستیک را تسکین میدهد
تسکین علائم سندرم تخمدان پلیکیستیک یکی دیگر از فواید بادام زمینی برای سلامتی بهشمار میرود. شواهد عنوان میکنند که بادام زمینی ممکن است به درمان سندرم تخمدان پلیکیستیک کمک کند، چون حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع است.
رژیم غذایی که حاوی مقدار زیادی از این چربیها باشد، میتواند به بهبود وضعیت متابولیک در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلیکیستیک کمک کند.
از شما در برابر بیماری آلزایمر محافظت میکند
مواد غذایی غنی از نیاسین مثل بادام زمینی ممکن است در محافظت از شما در برابر بیماری آلزایمر و زوالشناختی مرتبط با سن مفید باشد. بادام زمینی منبع عالی نیاسین و ویتامین E محسوب میشود که میتواند از شما در برابر ابتلا به بیماری آلزایمر محافظت میکنند.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
مصرف بادام زمینی و مغزهای دیگر با کاهش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ در ارتباط است. ایزوفلاوین و رزوراترول موجود در بادام زمینی خواص ضدسرطانی دارند و ممکن است در کاهش احتمال ابتلا به سرطان مفید باشند.
سلامت پوست را بهبود میبخشد
مصرف بادام زمینی میتواند، از پوست در برابر آفتابسوختگی و آسیبهای مختلف محافظت کند. ویتامین E، منیزیم و زینک موجود در بادام زمینی ممکن است با باکتریها مبارزه کنند و باعث شوند پوست شما درخشان شود.
به کنترل قندخون کمک میکند
اضافه کردن بادام زمینی و کره بادام زمینی به وعده غذایی سطح قندخون را افزایش نمیدهند. خوردن این خوراکیها به همراه وعده غذایی حاوی شاخص گلیسمی بالا میتواند سطح قندخون را تثبیت کند. انجمن دیابت آمریکا، بادام زمینی را بهعنوان یک سوپرفود برای افراد دیابتی معرفی کرده است.
پیشنهاد مطالعه: شما را دعوت میکنیم به مطالعه مطلب ارزشمند جو دوسر، مولتیویتامین شگفتانگیز طبیعی!