deltahealth

مجله دلتا -سلامتی-دکوراسیون-نکات حقوقی - گردشگری
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

مار سبز ؛ خوردنی مفید و لاکچری

24 مرداد 1398 توسط narges nazif

مار سبز آشپزخانه‎ای و این همه خاصیت؟ اگر شما هم با خواص مارچوبه آشنایی ندارید این مطلب را حتما بخوانید.

مگر می‎شود از مارچوبه گذشت؟ مارچوبه از آن دسته گیاهانی است که در آشپزی کاربردهای زیادی دارد و دارای خواص درمانی شگفت‎انگیزی است. مجله‎ی پیام دلتا اطلاعات تازه‎ای از این ماده‎ی غذایی در اختیار شما قرار می‎دهد.

 

خواص مارچوبه
خوردن مارچوبه اگرچه باعث ایجاد بو در ادرار می‌شود اما زمانی که وارد بدن شود؛ مزایای زیادی خواهد داشت. این گیاه سبز حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی همچون ویتامین A ، C ، E ، K و B6 و نیز فولات، آهن، مس، کلسیم، پروتئین و فیبر است.

به دلیل وجود این مواد، مارچوبه مزایای زیادی برای سلامتی شما دارد . می‌توانید این گیاه را به صورت گریل، پخته‎شده و آب‎پز در کنار غذاهای دیگر مصرف کنید.

کاهش وزن
این گیاه نه فقط چربی و کالری اندکی دارد (یک پیمانه از آن تنها ۳۲ کالری دارد) بلکه حاوی فیبرهای محلول و نامحلول زیادی است و همین امر آن را به یک ماده عالی برای کاهش وزن تبدیل کرده است. فیبر به شما کمک می‌کند تا حس سیری داشته باشید و همین امر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

فواید این گیاه در صورتی که با تخم مرغ آب‎پز مصرف شود بسیار است . ترکیب مارچوبه غنی از فیبر با پروتئین تخم مرغ باعث ایجاد حس سیری بیشتری می‌شود.

جلوگیری از عفونت ادراری
مارچوبه حاوی سطح بالایی از آمینو اسید آسپاراژین است و همین موضوع باعث می‌شود یک ادرار‎آور طبیعی باشد. به عبارت دیگر، مصرف مارچوبه به شما کمک می‌کند تا مایعات اضافی را از بدن دفع  و از عفونت‌های مجاری ادرار جلوگیری کنید.

 

سرشار از آنتی اکسیدان
مارچوبه ( به خصوص قسمت‌های بنفش رنگ آن) سرشار از آنتوسیانین است که به میوه‌ها و سبزیجات رنگ قرمز مایل به بنفش می‌دهد و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است که می‌تواند به بدن شما در مبارزه با رادیکال‌های آزاد کمک کند.

ویتامین E
مارچوبه منبع غنی از ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی و مهم محسوب می‌شود. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک  و بدن را از تاثیرات مضر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌‎کند.

کاهش آثار خماری
در صورت مصرف نوشیدنی‌های الکلی، امکان کاهش آثار خماری با مارچوبه وجود دارد. مطالعات انجام‎شده در سال ۲۰۰۹ نشان می‌دهد که آمینو اسیدها و مواد معدنی موجود در مارچوبه ممکن است خماری را کاهش دهد و از کبد در برابر سموم الکل مراقبت کند.

 

 گیاه ضد نفخ
زمانی که صحبت از نفخ و روش‌های درمان آن به میان می‌آید، مارچوبه انتخاب خوبی است. این گیاه به تقویت کلی سیستم گوارشی بدن کمک می‌کند.

منبع عالی از اسید فولیک
خوردن ۴ برگ از مارچوبه می‌تواند ۲۲ درصد از نیاز روزانه شما به اسید فولیک را تامین کند. اسید فولیک برای زنانی که قصد بارداری دارند، بسیار ضروری است.

سرشار از ویتامین k
مارچوبه به همراه سایر سبزیجات ، منبع خوبی از ویتامین K است. این ویتامین برای انعقاد خون و سلامت استخوان‌ها ضروری است.

مارچوبه حال شما را خوب می‌کند
این گیاه سرشار از فولات است. فولات نوعی ویتامین B است که می‌تواند حال روحی شما را بهبود ببخشد. محققان ارتباطی بین سطح پایین فولات و افرادی که از افسردگی رنج می‌برند، پیدا کرده‎اند. مارچوبه حاوی سطح بالایی از تریپتوفان (یک آمینو اسید) است که می‌تواند حس و حال افراد را بهتر کند.

همچنین بخوانید:
10 تکنیک انرژی‎زای تابستانی

تغذیه متعادل ، سنگ بنای سلامتی

شیر طلا ؛ خوراکی عجیب بیابانی!

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

deltahealth

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس